Tina Fey fik sig en overraskelse, da hun for nylig deltog i et interview med Seth Meyers i TV-showet 'Late Night with Seth Meyers'.

Her sad Tina Fey og Seth Meyers og snakkede over computeren, hvor samtaleemnet var Netflix-serien 'Unbreakable Kimmy Schmidt', som Tina Fey har været med til at producere.

Men cirka to minutter og 20 sekunder inde i interviewet dukkede Tina Feys otteårige datter pludselig op. Det skriver People.

»Vent lige, der er en 'koloni' dame, der kommer,« siger 49-årige Tina Fey i videoen.

»Kan jeg hjælpe dig?« spørger Tina Fey sin otteårige datter, som ikke svarer sin mor.

»Vi er i gang med at optage et tv-program lige nu. Har du brug for noget?« spørger Tina Fey igen, men hun får stadig intet svar fra sin datter.

Tina Fey drejer herefter sit kamera hen på datteren Penelope Athena, som tager sine hænder op til ansigtet og laver et L-tegn med den ene hånd. (L-tegnet betyder 'loser', taber på dansk, red.)

»Kalder du mig en taber,« griner Tina Fey.

»Hun kaldte os lige for tabere!« udbryder Tina Fey til Seth Meyers.

Mandag holdt Tina Fey et virtuelt indsamlingsshow, hvor hun samlede penge ind til hjælpeorganisationen 'Robin Hood', som bekæmper fattigdom i New York under coronakrisen.

Showet indbragte 115 millioner dollar. Det svarer til lige omkring 790 millioner danske kroner.

»Er det virkelig sandt? 115 millioner dollar. Vi gjorde det. I gjorde det. Vi gør en forskel. 115 millioner dollar! Sikke en god dag for New York,« sagde en tydeligt berørt Tina Fey.