Realitystjernen Jill Dillard - kendt fra TLC-serien '19 Kids and Counting' og spin off-serien 'Counting On' - har givet sin hund brystmælk.

Det deler hun med sine 1,7 millioner følgere på Instagram.

»Nu har alle tre af mine børn fået brystmælk,« skriver hun til et billede af hunden Fenna, der slikker sin madskål.

Jill Dillard har sønnerne Israel på seks år og Samuel på knap fire år med ægtemanden Derick Dillard, men begge børn stoppede omkring toårsalderen med at få brystmælk, fortæller hun.

Derick Dillard, Jill Dillard og parrets to børn, Samuel og Israel, foran familiens hjem i USA.
Derick Dillard, Jill Dillard og parrets to børn, Samuel og Israel, foran familiens hjem i USA.
Vis mere

Men da sønnen Samuel forleden spurgte, om han måtte smage den gamle brystmælk, hans mor havde gemt i fryseren de sidste to år, blev den straks fundet frem og tøet op.

Desværre faldt mælken ikke i sønnens smag.

Og da Jill Dillard har et sentimentalt forhold til den mælk, hun har pumpet ud gennem tidernes løb, så ville hun ikke lade det gå til spilde, forklarer hun.

»Før nogen af jer springer på mig for at fodre det til min hund, så har hun det fint. Totalt fint. Jeg ville ikke have givet det til hende, hvis jeg troede, det ville gøre hende syg,« slutter realitystjernen sit opslag.

Men tværtimod Jill Dillards forventning er de fleste kommentarer ganske positive.

Her skriver flere eksempelvis, at hvis hunde kan æde lort, kan de vel også klare lidt menneskemælk, og at hunden Fenny må være den sundeste hund i nabolaget nu.

Jill Dillard blev et offentligt ansigt som en af Duggar-familiens 19 børn, som var fokusset i TLC-serien '19 Kids and Counting' om den stærkt religiøse baptistfamilie, der ikke brugte prævention, fordi Gud skulle bestemme, hvor mange børn de fik.

Serien blev stoppet i 2015, da familiens ældste søn Josh Duggar anerkendte at have misbrugt fem piger, herunder to af hans ni søstre, Jessa og førnævnte Jill, da han var yngre.

I '19 Kids and Counting' ventede Jill Duggar og Derick Dillard (parret forrest til højre) deres første barn, sønnen Israel, der i dag er seks år og har fået lillebroren Samuel.
I '19 Kids and Counting' ventede Jill Duggar og Derick Dillard (parret forrest til højre) deres første barn, sønnen Israel, der i dag er seks år og har fået lillebroren Samuel.
Vis mere

Senere på året fulgte dog spin off-serien 'Counting on', hvor det var Duggar-familiens børn, der selv stiftede familie, der var i fokus. Herunder Jill Duggar, der blev gift med Derrick Dillard og tog hans efternavn.

De fik sønnerne Sam og Israel sammen, før de i 2017 blev smidt ud af 'Counting On' af TLC.

Det skete efter Derrick Dillard havde tweetet om, at transkønnethed ikke eksisterede med henvisning til en anden af TLCs serier, 'I Am Jazz', hvor hovedpersonen Jazz Jennings er transkønnet.

Siden har Dillard-familien delt ud af deres liv på sociale medier, ikke mindst deres egen YouTube-kanal.