Hvem klarer sig bedst i valgkampen på de sociale medier? Internetfænomenet Daniel Hoffe ser nærmere på nogle af de sjoveste bud.

»Det synes jeg ikke, man kan være bekendt. At hive en god film indover og så hælde lort udover den,« lyder det blandt andet om Dansk Folkepartis forsøg på at blande 80’er-filmen ’Topgun’ med tre EU-parlamentskandidater.

»Det der er jo et klassisk eksempel på mobning,« kommenterer han på en stor TV 2-plakat, hvor man har glemt at indsætte Stram Kurs-formanden Rasmus Paludan.

Daniel Hoffe er til gengæld begejstret over de ”levende” reklame-søjler af frivillige med valgplakater hængende på maven.

»Det er sindssygt at få folk til det der,« lyder det. Daniel Hoffe foreslår, at man i stedet bruger de såkaldte ”menneskelige statue-gøgler-typer”, man kender fra Strøget.

I videoen øverst kan du også se Inger Støjbergs falske tvillingesøster, en valgdebat der minder om et program om nøgen-dating og en lidt uhyggelig Morten Helveg Petersen.

Derudover afslører Daniel Hoffe til sidst, hvem han stemmer på – og ikke mindst hvorfor han synes, at denne kandidats plakat er særlig genial.

Videoen er en del af B.T.s Instagram-stjerne Anders Hemmingsens univers. Har du set noget sjovt fra valgkampen så skriv til hans profil HER.