Tidligere tirsdag kom det frem, at den 48-årige Elon Musk, som står bag Tesla, er blevet far for syvende gang.

Nu deler han et noget usædvanligt billede af sin nyfødte søn. Samtidig afslører han også navnet, som også hører til den noget usædvanlige kategori.

Billedet viser Elon Musks lille søn med et 'filter' på, så det ligner, at drengen har tatoveringer i ansigtet. Man kunne tro, at det ville skabe en masse drama, men det har hans følgere altså holdt sig fra.

I stedet er det strømmet ind med lykønskninger til den nybagte far..

Det er da også i dette opslag, at en fan spørger om navnet på drengen, og til det svarer Elon Musk, at han skal hedde 'X Æ A-12 Musk.' - om det er en joke eller ej, det må tiden vise.

Det har i hvert fald medført en del blandede reaktioner fra hans fans på Instagram.

Flere spørger, hvordan navnet skal udtales, hvorimod andre tror, at det en gåde som skal løses for at få det rigtige navn - og lige præcis det, er der kommet mange bud på.

En følger tror blandet andet, at hans rigtige navn er Zay-Vrey-A. En anden gætter på Jao, og en tredje gætter på Xander.

Navnene minder bestemt ikke om hinanden, så det bliver spændende at se, om en af dem har ret, eller om drengen rent faktisk skal hedde 'X Æ A-12 Musk.'

Elon Musk har i forvejen fem børn med sin ekskone Justine Wilson, som han blev skilt fra i 2008.

Efterfølgende var han i et forhold med skuespilleren Talulah Riley.

Musk og Riley gik fra hinanden i 2016, og i 2018 mødte han så sin nuværende kone sangerinden Grimes, hvis borgerlige navn er Claire Elise Boucher.