Den berømte - og til tider også kontroversielle - rigmand Elon Musk, der står bag Tesla og rumprojektet SpaceX, er blevet far for syvende gang.

Den glædelige nyhed har han selv delt på sin Twitterprofil.

'Kun et par timer væk,' skrev han først som et svar til en anden Twitterbruger, der spurgte, om der var noget nyt om den lille ny, der var på vej, før han kort efter fulgte op med endnu en besked:

'Mor og baby har det godt.'

ARKIVFOTO af Elon Musk og Grimes fra 2018.
ARKIVFOTO af Elon Musk og Grimes fra 2018. Foto: ANGELA WEISS
Vis mere

Det skriver flere amerikanske medier som People og Today.

Moderen er den 32-årige canadiske sangerinde Grimes - med det borgerlige navn Claire Boucher - og det er parrets første barn sammen.

Fra sit tidligere forhold med hustruen Justine Wilson fik 48-årige Elon Musk seks børn. Deres førstfødte, en dreng, nåede de dog kun at have i kort tid, da de mistede ham til vuggedød, da han var ti uger gammel i 2002.

To år senere fik parret tvillinger, før de i 2006 fik trillinger.

Deres ægteskab faldt fra hinanden i 2008, og for to år siden kom det frem, at Elon Musk var begyndt at danne par med Grimes. I begyndelsen af året afslørede sangerinden, at hun var gravid.

Udover at være kendt for at være stifter af Tesla og stå bag SpaceX er Elon Musk de senere år også blevet kendt som en til tider kontroversiel skikkelse - særligt på Twitter, hvor han har gjort sig bemærket flere gange.

Forrige år kaldte han en af de dykkere, der ledede en redningsmission, hvor 12 thailandske fodbolddrengene og deres træner skulle reddes ud af en grotte, for en 'pædofil fyr', og i begyndelsen af denne måned skrev han, at han mente, at 'Teslas aktiekurs var for høj' - hvilket fik aktiekursen til at falde med milliarder.

Han har også skrevet en del om coronavirussen, hvor han har sammenlignet det, at folk er blevet bedt om at holde sig hjemme, med at være i husarrest.