Den 58-årige amatørfotograf Ian Bremner fra Skotland troede ikke sine egne øjne, da han kiggede sine billeder igennem fra en tur i det skotske højland tæt ved søen Loch Ness.

Et af hans billeder viser nemlig, hvad der ligner det sagnomspundne Loch Ness-uhyre. På billedet ses tre sølvfarvede ’pukler’, som stikker op af vandet, og det får Iam Bremner til at tro, at det er Loch Ness-uhyret – også kendt som ’Nessie’ – som han har fanget på kamera. Billedet viser angiveligt et knap to meter langtsvømmende væsen. Det kan dog ifølge avisen Daily Express også være tre sæler fanget i det helt rigtige øjeblik. Men Iam Bremner er ikke i tvivl. For selvom den 58-årige skotte tidligere har været skeptisk i forhold til ’Nessie’, er han nu begyndt at tro på, at uhyret faktisk findes.

»Det her er en del af verden, hvor man altid tænker en ekstra gang over, hvad man ser. Når man er der (Loch Ness, red.), spejder man konstant ud over søen for at se, om der er noget derude,« siger Ian Bremner ifølge Daily Express. Det første billede af Nessie blev taget i 1933, men nogle år senere kom det frem, at det var et falskneri. Utallige har dog siden jagtet myten om ’Nessie’, og alene i år har der været fem episoder, hvor folk påstår, at de har set væsenet fra søen.