Svenske skattejægere har måske fundet en UFO i den Baltiske Bugt mellem Sverige og Finland.

I hvert fald bekræfter et hold svenske selverklærede skattejægere kaldet Ocean X Team, at de under nogle dyk i den Botniske Bugt fandt et uidentificerbart objekt.

- Vi ved endnu ikke, hvad det er, siger holdets presseansvarlige Erhan Güner til BT.

SE BILLEDERNE: De største UFO-historier

LÆS OGSÅ:

Dykkerne troede først, de var stødt på et klippestykke, men efter at have set nærmere på det, lignede det mere en kæmpe champignon. Den var op mod tre-fire meter høj med afrundede sider. På toppen var der et æggeformet hul, som virkede som en indgang til det mærkværdige objekt. Derudover var der en masse cirkler på toppen, der kunne ligne små ildsteder, skriver Ocean X Team i en pressemeddelelse. 

- Jeg har aldrig set noget lignende i løbet af mine 20 år som dykker, hvilket har inkluderet 6000 dyk. Normalt brænder sten ikke. Jeg kan ikke forklare, hvad det var, jeg så, siger en af dykkerne fra holdet Stefan Hageborn.

LÆS OGSÅ


LÆS OGSÅ:

Ocean X Team er vant til at dykke efter skatte. Holdet dykker ofte for at finde arkæologiske fund på havets bund, men det store objekt er ind til videre det mest fænomenale, de er stødt på, fortæller grundlæggeren:
 
- Vi troede til at starte med, at der bare var tale om sten. Men eftersom der ikke har været nogen vulkanudbrud i det Baltiske Hav, giver det ikke mening. Som lægmænd kan man jo kun spekulere over, om det er naturens skabning, men det er det mærkeligste, jeg nogensinde har oplevet i min karriere som dykker, siger grundlæggeren af Ocean X Team Peter Lindberg. 

Eksperter er i gang med at undersøge objektet nærmere.