GAMING-NYT: Sony relancerer deres gamle PlayStation 1 under navnet Playstation classic.

Spillekonsollen ligner en PlayStation 1 og er 45 procent mindre end originalen. PlayStation Classic kommer med 20 genre-definerende spil og to controllere.

Sony har på deres hjemmeside offentliggjort at TEKKEN 3, Final Fantasy VII og Ridge Racer Type 4, vil medfølge i kassen.

PlayStation Classic kommer 3 december til en pris på 99,99 dollars - cirka 650 kroner.

***

Den 26. oktober udgiver Rockstar Games spillet Red Dead Redemption 2, og som noget helt nyt tilføjerde en online-mode, som den man kan spille i GTA. Red Dead Online kommer i november - indledningsvist som en 'Beta Public'.

Red Dead Online vil være gratis for alle, der køber spillet.

***

Hos Nintendo bliver der rykket rundt på karaktererne. Hunden Isabelle fra Animal Crossing melder sig nemlig klar til kamp i Smash Bros. Om den nuttede hund fra borgmesterens kontor stadig vil være med i Animal Crossing, kan man finde ud af i 2019, hvor der kommer en ny udgave af spillet.

Ydermere fra Nintendo er nyheden om endnu et 'Luigis Mansion'. Det er tredje gang, Luigis hjemsøgte hus bliver udgivet, men denne gang kommer det på Switch. Spillet udkommer i 2019.

***

Og så skal vi huske, at det danske CS:GO hold Astralis, skal ud og kæmpe i weekenden til Faceit Major. Så husk at heppe med.

 

I videoen øverst kan du se alle nyhederne.