Skuespillerinden og iværksætteren har fået sit første barn med sin forlovede, gourmetkokken Andreas Bagh.

Efter omkring fem års forhold har gourmetkokken Andreas Bagh og skuespillerinden og iværksætteren Julie Zangenberg udvidet familien.

Det celebre par er nemlig blevet forældre for første gang til en lille dreng, afslører Julie Zangenberg på Instagram.

- Jeg har ikke så mange ord lige nu. Bare: Lykke. Rundt-på-gulvet-hed. Taknemmelighed. Jeg mere end elsker dig og vores lille hold, Andreas, skriver den nybagte mor på det sociale medie.

Julie Zangenberg afslørede graviditeten på sit onlineunivers, cozybyjz.com, i december, da hun delte et billede af sin spirende babybule.

I et interview på sitet fortalte den dengang vordende far, hvor meget parret så frem til familieforøgelsen.

- Vi glæder os helt vildt til at møde den lille! Til at se den i øjnene, lød det dengang fra Andreas Bagh, der også havde gode råd klar til andre førstegangsforældre.

- Vær tålmodig og overbærende. Hjælp. Det er hende, der har den hårde opgave. Nyd det. Og se det sjove i situationerne, lød det fra ham.

I 2016 mødte Julie Zangenberg og Andreas Bagh hinanden, efter at hun havde have spist på D'Angleterres restaurant, Marchal, hvor han frem til februar i år var køkkenchef.

Det har været en stor, fælles drøm for dem begge at stifte familie, fortalte Julie Zangenberg i et stort interview med Ritzau tilbage i april.

- Vi er to mennesker, der har valgt at få et barn sammen, og jeg ville heller ikke kunne få et barn med en mand, hvor jeg ikke havde fornemmelsen af partnerskab. Så jeg er sikker på, at vi nok skal finde ud af det hele, sagde Julie Zangenberg med et kæmpe smil.

Hun fortalte videre, at hun håber parrets lille purk vil arve sin fars ro og coolness.

Fra dem begge håbede hun, at han arver passionen for, hvad end han kaster sig over, og kompromisløsheden til at gå efter sine drømme.

Fra hende håber hun, at han får noget fandenivoldskhed.

- Vi vil give ham så meget kærlighed som overhovedet muligt, så han altid føler, at vi er med ham. Vi håber, han bliver en dreng med selvtillid og med respekt for andre mennesker, og som opfører sig ordentligt og får gode manerer.

- På nogle måder er det et privilegeret liv, han kommer ind i. Så det er supervigtigt, at han ikke bliver tildænget med mærketøj og kaviar, men lærer at værdsætte alle aspekter af livet. At grillpølser på plænen kan have lige så stor værdi som alt det fine og fancy.

At Andreas Bagh er anerkendt gourmetkok har været meget belejligt,når man som Julie Zangenberg har haft en del cravings gennem graviditeten.

Julie Zangenberg kunne nemlig fortælle i parinterviewet på cozybyjz.com, at hun har haft en stor trang til grillede ostesandwich, juicer, suppe, mærkeligt slik, eksotisk frugt og ting med chili.

- Jeg føler overordnet, at jeg er sluppet billigt. Jeg har haft en del kvalme og været ret udkørt, men har ikke været lænket til toilettet eller sengen - i hvert fald ikke hele tiden - som jeg har hørt andre stakkels medsøstre har været, sagde den 32-årige kendis.

Den står ikke blot på baby, men også for bryllup for det celebre par.

Sidste sommer faldt Andreas Bagh nemlig på knæ under en ferie på solskinsøen Bornholm.

- Ja! Selvfølgelig vil jeg gifte mig med dig! Forlovet og lykkelig, skrev hun til et forlovelsesfoto på Instagram.

/ritzau/