Cecilie Becks børn flyver snart fra reden. Og det har ikke været helt nemt for den populære TV2-vært.

Om lidt flytter både 24-årige Astrid og 19-årige Frida hjemmefra.

»De flytter faktisk hjemmefra den 15. juni og den næste den 15. juli. Det synes jeg er hårdt lige i rap,« siger den 50-årige tv-vært, da B.T. møder hende til Danish Beauty Awards..

Men det er ikke langt, døtrene flytter. Faktisk bliver de boende under samme tag.

»De flytter ind i den samme ejendom, som jeg bor i. Jeg har nærmest tvunget dem til at købe lejligheder i min. Den ene skal bo i min opgang, og den anden skal bo i ejendommen lige ved siden af.Jeg har sagt til dem, at de ikke kan flytte mere end 50 meter væk fra mig. Indtil de fylder 30,« siger Beck og griner.

Alligevel har det taget hende lidt tid at vænne sig til omvæltningen.

»Jeg havde det kritisk med det for et år siden. Men nu har jeg vænnet mig til det.Og nu hvor de er så tæt på, så kan man godt lige sige, »hey, jeg har lavet pandekager, kommer I ikke lige op,« fortæller hun.

Der er dog en positiv ting at sige.

»Det bliver meget rart at få badeværelset for mig selv,« siger hun.

Cecilie Beck var vært for Danish Beauty Awards, og derfor afslørede hun også sit eget bedste beauty-tip. Det er ikke dyre cremer og make-up:

»t sove. Jeg er så god til at sove. Jeg sover aldrig under 8 timer. Og gerne 10 timer. Og jeg kan også godt sove 11 timer, hvis det skal være. Hvis jeg ikke stiller ur.«