Den verdenskendte norske krimiforfatter og sanger Jo Nesbø er blevet indlagt med akut sygdom.

I den kommende weekend skulle han og hans band Di Derre ellers spille koncert i Norge i forbindelse med udgivelsen af deres nye plade, men den koncert er nu aflyst, skriver VG.

’Di Derre må desværre aflyse weekendens koncerter. Vi beklager meget, men på grund af akut sygdom er Jo Nesbø blevet indlagt på hospitalet, og weekendens koncerter må derfor aflyses. Han er i behandling og er i bedring. Vi håber på hurtig bedring for Jo, så de andre kommende koncerter går som planlagt. Jo er selvfølgelig selv også meget ked af situationen,’ skriver rockbandet Di Derre på sin Facebook-side

Det er endnu uvist, hvad der har sendt den 58-årige kendte krimiforfatter på hospitalet, men bandet oplyser altså, at Jo Nesbø får det bedre og bedre, og at sygdommen ikke skulle være alvorlig.

Timingen er meget dårlig for Jo Nesbø og Di Derre, da bandet fredag skulle komme med sin første med plade med nye sange i hele 20 år.

Bandet Di Derre består ud over Jo Nesbø af Unni Wilhelmsen, Magnus Larsen, Espen Stenhammer, Lars Jones og Halvor Holter.

Jo Nesbø er dog mest kendt som krimiforfatter, han har blandt andet skrevet serien om Harry Hole, bogen Headhunterne, Midnatssol, Blod på Sneen og flere børnebøger.