3,5 milliarder månedlige brugere. Ja, du læste rigtig. 3,5 milliarder.

Så mange besøg – og fra hele verden – får hjemmesiden Pornhub hver måned. Det gør siden større end andre og mere stuerene underholdningssider som bl.a. Netflix.

Men nu er pornosiden kommet i strid modvind, efter New York Times i en artikel tegner et yderst dystert billede af en hjemmeside, der ser stort på sikkerhed og lov, når det kommer til de mange timers video, der bliver lagt op på hjemmesiden.

Ifølge New York Times profiterer Pornhub på et større udvalg af voldtægts-, kvælnings- samt voldsvideoer i forskellige afskygninger.

I flere af videoerne er pigerne blot 14 år. I nogle tilfælde endnu yngre, skriver avisen.

Pornhub afviser samtlige anklager om, at de skulle give serverplads til den slags uhyrligheder.

»Enhver påstand om at tillade videoer, som fremstiller seksuelt misbrug af børn er uansvarlige og usande,« oplyser Pornhub i en udtalelse til New York Times, som publicerede påstandene mod hjemmesiden fredag.

Nyheden har fået betalingskortgiganter som Mastercard og VISA til at reagere, og søndag meddelte begge virksomheder, at de nu vil granske deres samarbejde med Pornhub.

VISA fastslår, at skulle deres undersøgelse konkludere, at Pornhub bryder loven, som det bliver fremlagt i New York Times' artikel, vil man spærre for alle betalinger, der foretages med VISA-kort.