Over 17 millioner følgere efterlades på de sociale medier. Boo, der flere gange har fået titlen som verdens sødeste hund, er nemlig død.

Den lille pomeranian blev 12 år, og ifølge ejeren døde den af sorg.

For lidt over et år siden døde Boos allerbedste hundeven Buddy, og ejeren Irene Ahn er ikke i tvivl om, at det gjorde ekstremt ondt på den lille pelskugle.

Hun skrev blandt andet på Instagram, at kort tid efter Buddy døde, viste Boo tegn på hjerteproblemer.

'Vi tror, at hans hjerte bogstavelig talt knustes, da Buddy forlod os. Han hang på og gav os over et år. Men det ser ud til, at det var hans tid, og jeg er sikker på, at det var det mest glædelige øjeblik for dem, da de så hinanden i himlen,' skriver Irene Ahn på Boos sociale medie-profiler.

Boo og Buddy havde været uadskillige i over ti år, siden 2006, hvor Irene Ahn tog den lille Buddy med sig under armen og ind i sit hjem i San Fransisco for første gang, skriver The Mirror.

Og nu, hvor Boo har forladt livet og sine mange millioner følgere, har det affødt en masse reaktioner.

'Jeg er fuldstændig knust, og jeg græder for deres tab. Hans død vil gøre verden til et trist sted,' skriver en Facebook-bruger.

Ligesom en anden skriver:

'Jeg er så ked af det her. Jeg har fulgt denne side i mange år, og jeg har endda et Boo-kæledyr. En lille hund kan virkelig gøre en forskel i verden, og det gjorde Boo.'

Boo slog for alvor igennem på de sociale medier i 2010, da popstjernen Kesha lavede et tweet, hvor hun linkede til Boos side og skrev, hun havde fået en ny kæreste.

Efterfølgende blev ejeren blandt andet kontaktet af et bogforlag, hvilket endte ud i, der blev skrevet to bøger om Boo. 'Boo: The Life of the World's Cutest Dog', der blev udgivet på ti forskellige sprog, og 'Boo: Little Dog in the Big City'.