Det er blevet dag to i sagen mod Trump, hvor han står tiltalt for at have løjet om sin formue. Kendes han skyldig, kan det koste en bøde på 250 millioner dollar – eller omkring 1,8 milliarder kroner.

På opsigtsvækkende vis har den tidligere præsident forpasset muligheden for at få sagen for en jury. Den skal derfor ene og alene afgøres af den dommer, som Trump har brugt de sidste uger på at svine til.

Ekspert chokerede over Trump-brøler i retten: 'Det er ufatteligt'

Tirsdag har Trump, ligesom mandag, givet et par korte kommentarer, inden retssagen fortsætter. Og her skød han igen stort mod dommeren og rigsadvokaten i sagen:

»De kommer med falske, vildledende og korrupte oplysninger,« rasede Trump og tilføjede:

»Den her sag bør afvises.«

Trump mener desuden, at hele hans forretningsimperium bliver destrueret, hvis han bliver dømt.

Men i en pause under begivenhederne slog den tidligere amerikanske præsident alligevel en ting fast, der bliver spændende at følge.

Han har tænkt sig at vidne under retssagen.

»Ja, jeg vil. Når tiden er inde, vil jeg vidne,« sagde han, da han blev adspurgt.

Herefter er de fremmødte gået på frokostpause. 

Amerikanske medier er dog fortsat til stede og har derfor kunnet berette, hvordan 12 pizzaer er blevet fragtet ind i retsbygningen.

New York Post har på forunderlig vis endda fået fat i den specifikke pizzaordre:

Fire margherita, fire pepperoni og fire - og hold nu fast - meat-lovers.

Kort før pausen sagde Trump:

»Det her er en manipuleret retssag. Det er en bedragerisk retssag. Justitsministeren (i delstaten, red.) er en bedrager, og det er vi nødt til at afsløre hende i. I kan se, hvad der foregår,« sagde han.

Opdateres...