Schweiziske Genève dannede onsdag rammen om et vigtigt og interessant møde mellem den russiske præsident, Vladimir Putin, og den amerikanske præsident, Joe Biden.

Mødet begyndte klokken 13 med et møde, før et andet møde fandt sted nogle timer senere.

Efterfølgende stillede begge præsidenter sig op og svarede på spørgsmål fra pressen. Først Putin og dernæst Biden. Men ifølge Jakob Illeborg, B.T.s internationale korrespondent, var det tydeligt, at det var en træt Joe Biden, der mødte op.

Undervejs ved pressemødet sagde han også stop, da han blev spurgt ind til det mere personlige forhold mellem ham og Putin.

Biden har tidligere sagt, at Putin ikke har en sjæl – at han er en 'dræber'. Derfor ville en journalist gerne vide, om billedet af Putin har ændret sig.

»Tak, fordi I kom,« lød svaret.

Joe Biden slap dog ikke helt. Med sine ting under armen fortsatte spørgsmålene, og Biden trådte tilbage på talerscenen.

»Vi kan ikke alle være venner. Det handler om forretning.«

Stoler du på Putin?

»Det handler ikke om det. Det handler om egne interesser. Hvis I ikke forstår det, er det jeres eget problem,« sagde Biden, hvorefter han forlod sit pressemøde, der varede væsentlig kortere end Putins.

Ifølge den svenske Rusland-ekspert Gudrun Persson gik mødet mellem de to præsidenter lige så godt, som man kunne have håbet på. Det siger hun over for nyhedsbureauet TT.

Hvis du vil læse mere om topmødet, kan du gøre det her. Herunder kan du læse dagens liveblog om, hvordan topmødet forløb.