Den kvinde, der stjal Nancy Pelosis computer under urolighederne i Kongressen i Washington, har meldt sig selv til politiet.

Det skriver The New York Times.

Efter angrebet på regeringsbygningen i Washington efterlyste FBI en yngre kvinde, som var mistænkt for at have stjålet top-demokratens computer.

Den angivelige tyvs kæreste udtalte i den forbindelse til amerikanske medier, at hun havde planer om at sælge pc'en til den russiske efterretningstjeneste.

 22-årige Riley June Williams er ifølge FBI kvinden, der tog Nancy Pelosis computer med sig ud af Kongressen i sidste uge.
22-årige Riley June Williams er ifølge FBI kvinden, der tog Nancy Pelosis computer med sig ud af Kongressen i sidste uge. Foto: FBI
Vis mere

Netmediet Axios citerer det amerikanske justitsministerium for oplysninger om, at kvinden – den 22-årige Riley June Williams – blev anholdt i Pennsylvania mandag.

Hun er sigtet for ulovlig indtrængen i kongresbygningen samt for at have deltaget i en voldelig opstand.

Hun er endnu ikke sigtet for at have stjålet computeren, da sagen stadig efterforskes, skriver mediet.

Nancy Pelosi er formand for Repræsentanternes Hus og en af de meste magtfulde demokrater.

Her ses en anden af de personer, som trængte ind i bygningen, slænge sig i en stol på Pelosis kontor.
Her ses en anden af de personer, som trængte ind i bygningen, slænge sig i en stol på Pelosis kontor. Foto: Saul Loeb/Ritzau Scanpix
Vis mere

Hun er også en af den afgående præsident Trumps største kritikere og har været fortaler for at stille ham for en rigsret efter urolighederne.

Hendes talsmand udtalte efter tyveriet af computeren, at den ganske vist var blevet fjernet fra hendes kontor, men at den kun blev brugt til præsentationer.