De svenske toldere fik sig lidt af en overraskelse, da de åbnede brødposen.

Her blev de mødt af et syn, der var som taget ud af en tegneserie, da de skilte det skiveskårede franskbrød fra hinanden.

Flere svenske medier, blandt andet Göteborg-Posten, beskriver, hvordan skiverne var omhyggeligt udhulede, og i stedet for nærende surdej var indholdet i stedet kapsler med et halvt kilo heroin.

Ved salg på gaden skulle det have en værdi af 300.000 danske kroner.

Heroinkapslerne.
Heroinkapslerne. Foto: Tullverket
Vis mere

Brødposen.
Brødposen. Foto: Tullverket
Vis mere

»Heroin i brød er ikke noget, vi ser hver dag, kan man sige,« som det lyder fra Michaela Linderoth fra det svenske toldvæsen, Tullverket.

Det var i sommer, at fundet blev gjort, men det er først kommet frem nu, da svensk politi kom på sporet af flere kriminelle typer efter det overraskende fund.

På hovedbanegården i Stockholm bad Tullverket en mand, der netop var ankommet til byen, om at åbne sin taske, hvor toldvæsenet altså fandt den halve kilo heroin. Og manden blev anholdt.

Efter afhøring kom politiet ifølge svenske medier på sporet af, at heroinsmuglingen var organiseret i et større netværk. Siden er således også blevet anholdt en anden mand, der havde en sportstaske fyldt med penge.