Der er uendelig mange spørgsmål og løse ender i sagen om den forsvundne norske milliardærfrue Anne-Elisabeth Hagen.

Onsdag bliver offentligheden dog måske en smule klogere.

Øst Politidistrikt, som er det politidistrikt i Norge, der efterforsker forsvindingen, oplyser nemlig i en pressemeddelelse, at de afholder et pressemøde.

'Vi vil komme med en statusopdatering og tale om ting, vi ikke har talt om før,' skriver det norske politidistrikt ifølge Dagbladet i pressemeddelelsen.

Politiet oplyser, at de indkalder til pressemødet, der kommer til at finde sted på Skedsmo politistation klokken 12 onsdag, fordi de fortsat får mange henvendelser i sagen.

Derfor ønsker de at gøre status på nogle af sagens helt centrale spørgsmål, inden sommeren for alvor begynder.

69-årige Anne-Elisabeth Hagen, som er gift med milliardær og investor Tom Hagen, forsvandt fra sit hjem 31. oktober 2018.

Sagen blev dog holdt hemmelig indtil januar, hvor politiet valgte at inddrage offentligheden i håb om, at der ville komme henvendelser, der kunne føre til opklaring af sagen.

Det er snart ni måneder siden, at Anne-Elisabeth Hagen forsvandt fra sit hjem i Lørenskog nær Oslo.
Det er snart ni måneder siden, at Anne-Elisabeth Hagen forsvandt fra sit hjem i Lørenskog nær Oslo. Foto: Police handout
Vis mere

Det skete dog ikke. Ni måneder er der nemlig snart gået, siden Anne-Elisabeth Hagen forsvandt, og meget tyder på, at det fortsat kun er kidnapperne, der kender hendes skæbne.

I et brev, som gerningsmændene efterlod i hjemmet, som den norske milliardærfrue delte med sin mand, fremsatte de et krav på ni millioner euro i løsepenge - penge, som skulle udbetales i kryptovaluta.

Siden 31. oktober har der tre gange været kontakt med de formodede gerningsmænd - alle gange i form af digitale beskeder.

Hverken familien eller politi har modtaget bevis på, at Anne-Elisabeth Hagen fortsat er i live.