I forbindelse med sagen om Anne-Elisabeth Hagens forsvinding efterlyser norsk politi nu en bil.

Der er tale om en bil, som kører ind på Sloraveien, hvor ægteparrret Hagen bor.

Det skriver VG.

Bilen er interessant, fordi den drejer ind på vejen lige omkring klokken 9 samme morgen, som Anne-Elisabeth Hagen forsvandt fra parrets fælles hjem.

Ifølge politiets foreløbige tidslinje er det sansynligt, at Anne-Elisabeth Hagen var i live og opholdt sig i boligen, da bilen kørte mod huset.

Hun har blandt andet skrevet en sms til et familiemedlem omkring det tidspunkt og afsluttet en telefonsamtale med sønnnen klokken 9.14.

Telefonsamtalen anser politiet for at være sidste livstegn.

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober 2018.

Bilen har i længere tid været en del af politiets puslespil. De har tidligere hentet videomateriale ind fra overvågningskameraer omkring Sloraveien.

På en af videoerne kunne man se et lys fra et køretøj, men kvaliteten var så dårlig, at efterforskerne ikke brugte mere tid på at finde ud af, om det rent faktisk var en bil.

Knap to år efter forsvindingsdagen ved politiet stadig ikke, hvilken slags bil de leder efter, eller hvor mange personer der sad i bilen.

På optagelserne kan man se tegn på bevægelse omkring huset i tidsrummet klokken 7.56 til 8.56. Men billederne er altså så dårlige, at det er svært at konkludere noget ud fra dem.

Følgende observationer kan ses på videomaterialet:

Kl. 07.56.01 – 07.56.19: Rødt lys, der ikke bevæger sig på gangstien neden for huset.

Kl. 07.56.30 – 07.56.23: Hvidt lys, der bevæger sig i retning mod andemadspladsen tæt på huset. Politiet antager, at det er et køretøj.

Kl. 08.56.49 – 08.57.09: Hvidt lys, der bevæger sig i retning fra andemadspladsen mod huset på Sloraveien 4. Politiet antager, at det er et køretøj.

»Det er en interessant bil, og vi ønsker kontakt med føreren af den, eventuelle passagerer oog vidner, som kan have set den,« siger politiinspektør Agnes Beate Hemiø i Øst Politidistrikt til VG.

Politiet mener fortsat, at ægtemanden Tom Hagen spiller en rolle i sagen. I slutningen af april blev han pågrebet og sigtet for drab eller medvirken til drab.

Tom Hagen nægter dog selv at have noget med sin kones forsvinding at gøre.