Lewis Edwards var i besiddelse af mindst 4.500 billeder af sine ofre.

»Han groomede dem og manipulerede dem psykologisk, indtil han havde kontrol,« som dommer Tracey Lloyd-Clarke beskriver det ifølge Sky News:

»Og hvis hans ofre ikke adlød, truede han dem, indtil de gjorde, som de fik besked på.«

Onsdag er dommen dog faldet over den 24-årige britiske mand, der udadtil levede et normalt liv som politibetjent. 

Men det endte med at være grundigt arbejde fra kollegaer hos South Wales Police, der afslørede ham og førte til hans anholdelse i februar i år.

Lewis Edwards er nu blevet idømt livstidsfængsel, eller mindst 12 år bag tremmer.

Han menes at have været i kontakt med 210 mindreårige piger helt ned til 10-årsalderen – på hans mobiltelefon og computer blev der fundet afklædte billeder af 207 af dem.

Flere af pigerne har vidnet i forbindelse med retssagen. Der er samtidig blev fremlagt ordudvekslinger og samtaler mellem pigerne og den 24-årige Lewis Edwards.

Det er kommet frem, hvordan mange piger grædende har tigget ham om at stoppe med at kræve flere billeder.

For taktikken har hver gang været stort set den samme.

På Snapchat har Lewis Edward udgivet sig for at være en jævnaldrende dreng, hvorefter han har overtalt pigerne til at sende et 'frækt' billede.

Efterfølgende har han så brugt det første billede til at true sig til endnu flere – og endnu mere intime og afklædte – billeder. Og så videre og så videre.

»Selv når ofre begyndte at gøre skade på sig selv eller truede med at begå selvmord, stoppede den tiltalte ikke,« har dommer Tracey Lloyd-Clarke sagt ved Cardiff Crown Court onsdag.

Hun understregede dog også, at han tilsyneladende ikke på noget tidspunkt havde (mis)brugt sin status som politibetjent i forbindelse med afpresningen.

Lewis Edwards har tidligere erklæret sig skyldig i en række af overgrebene, men han valgte alligevel at blive borte fra domsafsigelsen.