Boris Johnson blev lørdag gift med sin kæreste Carrie Symonds i al hemmelighed.

Eller det var næsten hemmeligt, for flere britiske medier havde opsnappet, at lørdag var dagen, hvor brylluppet skulle stå.

De blev gift i kirken Catholic Westminster Cathedral, hvor en håndfuld nære venner var mødt op, skriver Mail on Sunday ifølge DailyMail.

Den 56-årige britiske premierminister og 33-årige Carrie Symonds blev forlovet i december 2019 og har sammen sønnen Wilfred på et år.

Dette billede er taget i oktober 2019. Kun to måneder før Johnson gik på knæ og friede til Carrie Symonds.
Dette billede er taget i oktober 2019. Kun to måneder før Johnson gik på knæ og friede til Carrie Symonds. Foto: STEFAN ROUSSEAU / POOL
Vis mere

Og forvirringen blandt de britiske medier var stor, da parret for seks dage siden sendte kort ud, hvor der stod, modtagerne skulle holde datoen 30. juli 2022 fri i anledningen af bryllup.

Men efter en gæst til brylluppet efter sigende havde tippet medierne, så kom de hurtigt afsted til kirken. Det viste sig, at gæsterne var inviteret i sidste øjeblik.

Parret blev gift omkring klokken 13.30 lokal tid, der er en time bagefter den danske. Det var i hvert fald i det tidsrum, vagter ved kirken fortalte forbipasserende, at kirken var lukket ned en lille time.

Ifølge The Sun havde Carrie Symonds en lang hvid kjole på, men ikke et slør. Parret blev hentet af en limousine kort efter ceremonien.

En glad Boris Johnson efter et pressemæde på Downing Street. Ved siden af ham står Carrie Symonds.
En glad Boris Johnson efter et pressemæde på Downing Street. Ved siden af ham står Carrie Symonds. Foto: Andrew PARSONS
Vis mere

Boris Johnson og Carrie Symonds er det første par, der ikke var gift, da de flyttede ind i premierministerboligen på Downing Street i London. Den tid er nu forbi.

Det er Boris Johnson tredje ægteskab. Han blev som 23-årig gift med  Allegra Mostyn-Owen, og de blev skilt seks år efter, da det kom frem, at han en affære med sin barndomsveninde Marina Wheeler.

De to blev gift samme år, men gik hver til sit i 2018. Boris Johnson har to døtre med Marina Wheeler, der i dag er 22 og 26 år.