I sidste uge kunne en lottovinder i Jamaicas hovedstad, Kingston, hente sin lottogevinst på 158.400.000 jamaicanske dollars, svarende til 7,76 millioner kroner.

Den heldige vinder valgte imidlertid at skjule sin identitet totalt på en for nogen uhyggelig facon. Kun navnet A. Campbell blev offentliggjort.

Resten af hans identitet var gemt væk. Han bar læderhandsker, bukser, lang frakke og en hættetrøje, som omkransede den berømte Ghostface-maske, han skjulte sit ansigt bag. De fleste gyserentusiaster og teenagere i 90’erne husker masken fra filmen ‘Scream’ og fra dennes parodi ‘Scary Movie’.

Man skulle tro, at mulige vindere stod i kø til en gevinst i den størrelse, men det var lottovirksomheden Supreme Ventures, der selv måtte annoncere, at vinderen ikke havde meldt sig.

De fortalte, at fristen på 90 dage for at hente gevinsten nærmede sig med hastige skridt.

Det fik Campbell til at tjekke sin lottoseddel. Og dobbelttjekke den igen. Men først da der var gået 54 dage.

Lottovinderen fortæller til den amerikanske TV-station Inside Edition, at vinderfølelsen slog ham helt ud af kurs. Han har nemlig været syg lige siden, han vandt. Formentlig fordi kroppen og hovedet ikke helt kunne forstå det.

»Mit hoved værkede i tre dage, fordi jeg tænkte så meget på, at dét, som jeg havde længtes efter så længe, endelig var blevet virkelighed. Og jeg havde mavepine i to uger. Nogle gange gjorde det så ondt, at jeg helt glemte, at jeg rent faktisk havde vundet,« siger han.

Det første, den jamaicanske Campbell vil bruge sin penge på, er et nyt hjem.

Andre læser også