'Undskyld, frue, du er ikke passende klædt, og du overholder ikke vores reglement.'

Sådan lød beskeden fra kabinepersonalet til engelske Emily O'Conner, der var på vej mod sit flysæde i et Thomas Cook Airlines-fly.

Hun var klar til at komme på ferie til Tenerife og havde iklædt sig højtaljede bukser og en sort såkaldt 'crop-top', der både viste hendes bare arme og lidt af maven.

Emily O'Conner fik så at vide, at hun enten skulle dække sig til eller stå af flyet. Det skriver hun i et opslag på Twitter, hvor du også kan se, hvordan hun gik klædt:

'(...) Thomas Cook sagde til mig, at de ville fjerne mig fra flyet, hvis jeg ikke 'dækkede mig til', da jeg var 'stødende' og 'upassende', skriver hun blandt andet i Twitter-opslaget.

Den 21-årige kvinde, der er elev som revisor, fik vist flyselskabets magasin, hvor der i en lille note står, at 'kunder iklædt upassende påklædning (herunder tøj med anstødelige slogans eller billeder) vil ikke få lov til at rejse, medmindre det er muligt at skifte tøj'.

Emily O'Connor stillede sig derefter op i flyet og spurgte passagererne, om der var nogen, der følte sig stødt over hendes påklædning.

'Hvis der er, skal jeg nok dække mig til,' sagde hun, men der var ingen, der svarede.

Ifølge Emily O'Conner begyndte kabinepersonalet at lede efter hendes bagage for at sætte hende af flyet, indtil hendes kusine gav hende en jakke, så hun kunne blive på flyveren.

Hun føler sig så rystet over oplevelsen, at hun beskriver den som den 'værste' i hele sit liv.

'Jeg følte mig så seksualiseret. De fik mig til at føle, at jeg blottede mig selv,' skriver hun på Twitter.

På turen retur til Birmingham med samme flyselskab havde hun taget præcis det samme tøj på.

Men her var der ingen, der kommenterede hendes påklædning. Hverken personalet eller passagererne.

Over for The Independent undskylder en repræsentant for flyselskabet hændelsen og for at have såret Emily O'Connor:

»Vores medarbejdere har den vanskelige opgave at implementere vores (tøj)politik og får det ikke altid gjort korrekt.«

Ifølge Emily O'Connor havde en mand boardet flyet i en undertrøje og shorts, men han blev ikke irettesat af flypersonalet.