Hvis du bor i England, må du kun forlade din husstand, hvis du har en accepteret grund som eksempelvis arbejde, besøg på sygehuset eller indkøb af dagligvarer.

Udsigterne til fester med en masse deltagere er derfor lange, men nogle unge mennesker kunne ikke vente på dans og alkohol.

Derfor var mere end 300 personer samlet til en stor fest i bydelen Hackney, der ligger i hovedstaden London. Det skriver Sky News.

Det måtte de selvfølgelig ikke, og politiet kom derfor og stoppede festligheder så hurtigt, de kunne. Ordensmagten delte ligeledes bøder ud for mere end 130.000 kroner.

Foto: HOLLIE ADAMS
Vis mere

78 personer fik tildelt en bøde på 200 pund svarende til cirka 1.700 danske kroner, mens resten af deltagerne lykkedes med at flygte.

Politiet havde dog lidt besvær med at komme ind til festen. Arrangørerne havde således låst dørene indefra med store hængelåse.

Og det er desværre ikke første gang i denne uge, at ordensmagten i England må stoppe en fest, hvor for mange mennesker er samlet.

Fredag blev et bryllup med 15 deltagere opløst, mens to politibetjente blev såret 17. januar, da en fest med 200 mennesker blev stoppet.

De hårde restriktioner i England ser ud til at fungere, men de bliver ikke løsnet lige med det samme. Det sagde sundhedsminister Matt Hancoc søndag.

»De nuværende restriktioner ser ud til at bringe antallet af smittede ned, men vi er langt, langt fra at antallet er lavt nok.«

Søndagens tal viste, at der var konstateret 30.004 smittet med covid-19 de seneste 24 timer.