Trumps ældste datter og rådgiver, Ivanka Trump, er lige nu ude og forsvare sin uskyld på Twitter. Hun er nemlig blevet afhørt i forbindelse med et søgsmål fra statsadvokaten i Washington DC.

Det var tilbage i januar at søgsmålet mod Trumps indvielseskomité, Trump-organisationen og Trump International Hotel kom.

Her beskylder statsadvokaten Trumps indvielseskomité for at bruge cirka én million dollars på arrangementer på Trump-hotellet under præsidentens indsættelse tilbage i 2017. Det skriver Dagbladet.

Altså beskyldninger om, at det store beløb er blevet givet til Trumps egne forretninger. Men sådan hænger det ikke sammen, skriver Ivanka Trump nu på Twitter.

På Twitter skriver hun, at hun i løbet af de fem timer, hvor hun blev afhørt om det store beløb, viste efterforskerne en fire år gammel mail, hvor hun beder hotellet om at fakturere Trumpindvielseskomiteen en fair markedspris.

Og det gjorde hotellet så, ifølge Ivanka Trump.

Men Ivanka Trump forsvarer ikke kun sin uskyld, hun langer også ud efter selve afhøringen.

»Denne hændelse er endnu et politisk motiveret eksempel på hævngerrighed og spild af skatteydernes penge,« skriver hun på Twitter.