Hvem er han? I snart en måned har en britisk mand ligget i koma, efter han to dage efter juleaften faldt om med hjertestop - men gåden om, hvem han er er endnu ikke blevet løst.

Lige siden manden faldt om i byen Camden anden juledag, har politiet efterlyst pårørende eller folk, der kender ham, så manden kan blive identificeret.

Men ingen har indtil videre kontaktet politiet i sagen.

Derfor har Londons Metropolitan Police offentliggjort et nyt billede af manden i håb om, at nogen kan genkende ham.

Den ukendte mand faldt om klokken 16:30 den 26. december lige uden for University College Hospital i Camden. Hans tilstand var tidligere kritisk, men nu meldes den at være stabil.

'Da han blev fundet, bar han ikke noget id, og på grund af hans tilstand er politiet opsatte på at finde frem til hans familie så snart som muligt', skriver Metropolitan Police i en pressemeddelelse mandag.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at manden kan have været hjemløs.

»Det er næsten en måned siden, at denne mand blev fundet kollapset, og vi forsøger endnu at opspore hans nærmeste. Vi håber, at nogen kan genkende ham og kontakter os, efter at vi offentliggør dette nye billede,« fortæller efterforskeren Tom Boon fra den politienhed, der efterforsker forsvundne personer.

Sådan så billedet, der blev offentliggjort umiddelbart efter, manden blev bragt på hospitalet, ud.
Sådan så billedet, der blev offentliggjort umiddelbart efter, manden blev bragt på hospitalet, ud. Foto: Met Police
Vis mere