Dommen mod de drabstiltalte i Marokko-sagen er udsat en uge.
Det skriver det norske medie NRK.

Det var ellers ventet, at dommen ville falde i dag - torsdag. Men mændene, der er tiltalt for drabene på danske Louisa Vestager Jespersen og norske Maren Ueland, må vente til 18. juli.

De to kvinder blev dræbt i Atlasbjergene i december sidste år. De blev slået ihjel med kniv og efterfølgende halshugget. Angiveligt i bevægelsen Islamisk Stats navn.

I alt 24 mænd sidder på anklagebænken i sagen. Ved retsmødet torsdag kom sagens anklager med de afsluttende bemærkninger ved domstolen i Salé.

Anklagemyndigheden går efter dødsstraf til de tre hovedmistænkte mænd i sagen. Marokko har dog ikke eksekveret en dødsdom siden 1993.

Nyhedsbureauet AFP har tidligere skrevet, at to af mændene i maj erkendte at have udført drabene. Den tredje erkendte at have optaget det på video.

En af de hovedmistænkte, Abdessamed Ejjoud, har under sagen forklaret, at han fortryder sine handlinger.

»Jeg plejede at elske Islamisk Stat, men nu ved jeg ikke. Alt hvad jeg ved, er, at jeg angrer, at jeg dræbte de to turister,« sagde han ifølge den norske avis VG under et tidligere retsmøde.

Ifølge nyhedsbureauet AFP har 21 af de 24 anklagede erkendt at være en del af Islamisk Stat. Men bevægelsen har aldrig offentligt meldt ud, at den skulle stå bag drabene. Det har den ellers gjort ved andre angreb.

Ud over livstidsdommene til de tre hovedmænd går anklagemyndigheden ifølge AFP efter domme på mellem 15 års fængsel og livstid til de øvrige 21.

/ritzau/