(Se øverst prins William tale om at blive far)

England røg onsdag aften ud af VM i semifinalen mod Kroatien, og det er endnu en kniv i hjertet på prins William, der heller ikke har måtte tage til Rusland for at følge kampene. Han har siddet klistret til TV-skærmen.

36-årige Prins William har altid været bidt af fodbold og har vist stor interesse for fodboldsporten, men ligesom størstedelen af briterne har han skulle sidde tilbage på den britiske ø og se kampene på skærmen.

Og der er en særlig årsag til, at han ikke er taget til Rusland.

Den russiske regering har nemlig forment den engelske kongelige familie og den britiske regering adgang til Rusland. Det skyldes, at der er konfrontationer mellem de to lande efter giftepisoden i Salisbury, hvor englænderne beskylder russerne for at stå bag forgiftningen af den tidligere russiske spion Sergei Skripal og hans datter. Det skriver det britiske medie Express.

Prins William har ellers haft stor engagement i Englands VM-deltagelse i år. Blandt andet skrev prinsen på Twitter efter Englands neglebidende sejr over Columbia i 1/8-dels finalerne dette:

’Jeg kunne ikke være mere stolt af England – en sejr i straffesparkskonkurrencen! I har alle i sandhed fortjent jeres plads i kvartfinalen i verdensmesterskabet, og I skal vide, at hele landet står bag jer på lørdag. Kom så England! W.'

På lørdag spiller England mod Belgien i 2018s VM-bronzekamp i St. Petersburg klokken 16, og det bliver altså endnu en gang med prinsen foran skærmen.