De gjorde stort set alting sammen.

Sådan havde det været i det knap halve århundrede, de havde været sammen – og derfor kom det ikke som nogen overraskelse for deres børn og børnebørn, at de begge afgik ved døden på stort set samme tid efter at været blevet smittet med coronavirus.

Det fremgår af en nekrolog, deres familie har skrevet, skriver People.

Det amerikanske ægtepar Leslie D. McWaters og Patricia McWaters fra Jackson i delstaten Michigan blev begge smittet med virussen, og blev begge dårlige som følge af den.

Leslie og Patricia McWaters døde stort set samtidig, efter de var blevet smittet med covid-19.
Leslie og Patricia McWaters døde stort set samtidig, efter de var blevet smittet med covid-19. Foto: Desnoyer Funeral Home
Vis mere

For lidt mere end en uge siden – tirsdag 24. november – sov de begge ind, mens de lå indlagt.

»De ansatte på hospitalet, som passede på dem, mens de tabte deres kamp mod covid, sagde, at det var for tæt til at kunne sige, hvem der afgik ved døden først,« skriver børnene i nekrologen.

»De registrerede deres død på det præcist samme tidspunkt: Tirsdag 24. november klokken 16.23. De af os, der kendte dem, ved, at mor gik først og sagde: 'LD (som han blev kaldt, red.), det er på tide at tage af sted'.«

Ifølge det amerikanske medie NBC har parrets ene datter, Joanna Sisk, til lokalmediet WDIV fortalt, at hendes forældre ikke kunne uden hinanden:

»Det er smukt, men også tragisk. Lidt ligesom Romeo og Julie,« fortæller hun og fortsætter:

»Den ene ønskede ikke at være uden den anden.«

75-årige Leslie 'LD' McWaters og 78-årige Patricia 'Pat' McWaters mødte hinanden på baren Julie's Bar, som de frem til deres død fortsat holdt af at besøge for at danse.

»LD sagde: 'Pat var den smukkeste kvinde nogensinde, og hold op hvor så hun godt ud i hotpants og gogo-støvler',« lyder det i nekrologen.

Parret blev gift i april 1973 og kunne derfor i år fejre, at de havde været ægtefolk i 47 år.

Sammen fik de to døtre, Susan Brewer and Joanna Sisk.