En 46-årig dansk mand var mandag eftermiddag involveret i en alvorlig trafikulykke i Tyskland. Nu oplyser politiet i Neumünster, at han er omkommet.

»Han døde i går aftes (mandag aften, red.) ved 17-tiden på et hospital i Kiel,« oplyser en pressetalsmand til BT.

I en pressemeddelelse oplyste politiet, at ulykken skete mandag eftermiddag klokken 14.15 på motorvej A7 ved Emkendorf, ca. 80 kilometer syd for den dansk-tyske grænse, hvor danskeren styrtede på sin motorcykel. Ifølge politiet var den 46-årige dansker på vej i nordlig retning og lå i overhalingsbanen, da ulykken skete.

»Det var en soloulykke. Vi tror, han ramte autoværnet og styrtede,« fortæller pressetalsmanden, som ikke ved, hvor hurtigt den danske motorcyklist kørte, da han kørte galt.

Han blev efter ulykken overført til universitetshospitalet i Kiel med 'livstruende skader', men desværre stod hans liv ikke til at redde.

Politiet i Neumünster ved endnu ikke, hvorfor den 46-årige dansker mistede kontrollen over sin motorcykel og opfordrer eventuelle vidner til at henvende sig. Der meldes ikke om andre tilskadekomne.

»En bilist ramte også autoværnet i forbindelse med ulykken, men han kunne selv standse og kontaktede politiet umiddelbart efter,« siger pressetalsmanden.

Efter den alvorlige ulykke var motorvej A7 spærret i flere timer i nordgående retning, hvilket førte til omkring fem kilometer kø.

BT har været i kontakt med Udenrigsministeriets Borgerservice, som vil undersøge, om de har fået melding om ulykken.