Otte britiske statsborgere er blandt de omkomne i angrebene i Sri Lanka søndag. Den britiske mand Ben Nicholson mistede hele sin familie - kone og to børn under angrebet.

Ben, hans kone Anita og deres to børn Alex og Annabel boede på de fashionable hotel Shangri-La Hotel i Colombo. Her sad de ved bordet på en restaurant, da bomben gik af.

Shangri-La Hotel er samme sted, som Bestseller-familien Holch Povlsen, der mistede tre børn i angrebet, boede.

Ben Nicholson er gået ud og bekræftet de forfærdelige nyheder, som enkelte medier allerede havde beskrevet. Det gør han i kort officiel en udtalelse.

At hans kone og to børn blev dræbt i angrebet.

Han fortæller, at han er 'dybt berørt' af situationen. Dog kan han finde en ringe trøst i, at 'de alle tre blev dræbt øjeblikkeligt uden smerte'.

»Alex og Annabel var de mest fantastiske, intelligente, talentfulde og betænksomme børn og Anita og jeg var ekstremt stolte af dem, og vi så frem til at se dem vokse op.«

»De havde den samme skønne egenskab som deres mor, hvor de kunne sprede glæde hos alle, de havde kontakt med,« forklarer Ben Nicholson, der også havde nogle få ord om sin afdøde hustru.

»Hun var en vidunderlig og perfekt kone og en fremragende, kærlig og inspirerende mor til vores to skønne børn.«

Ben Nicholson forklarede også, at angrebet fandt sted, da familien sad ved bordet på en restaurant på hotellet.

Om der er tale om samme restaurant, som familien Holch Povlsen var i, da angrebet fandt sted, fremgår ikke.

Ifølge The Guardian blev Anita, Alex og Annabel og dræbt, da en selvmordsbomber sprængte sig selv i luften, mens personen stod i kø til morgenmads-buffetten.

Mindst 290 personer mistede livet i angrebet. Yderligere 500 personer er blevet såret.

Blandt de dræbte er også tre af Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsens børn.

Det har en talsperson fra selskabet bekræftet.

'Det kan vi desværre bekræfte. Vi beder jer respektere privatlivets fred, og vi har derfor ingen yderligere kommentarer,' lyder det i en e-mail fra Jesper Stubkier, Communication Manager hos Bestseller A/S.