Drømmer du om et luksusliv, hvor din mand betaler gildet, og du bare skal sørge for at se godt ud? Så behøver du ikke lede meget længere - 32-årige Anna Bey har nemlig gjort det til sin levevej at undervise kvinder i netop dét.

»Der er uskrevne regler, vi bliver nødt til at følge, hvis vi vil være en del af den livsstil,« siger hun til The Times.

Den britiske jetsetter blev født i Estland og voksede op under trange kår i Sverige, men som 19-årig forlod hun det hele og flyttede til Italien, hvor hun blev introduceret til luksuslivet og endte med at få smag for det. I dag er hun kæreste med en stenrig bankmand på andet år.

Men det er ikke noget, man bare lige bliver, fortæller Anna Bey, der deler ud af sine tips på JetsetBabe.com.

Hun har f.eks. måttet tabe 15 kilo, få en næseoperation såvel som fillers i hage og kindben, da plastikoperationer kan øge din livskvalitet og tiltrække »en partner af højere kvalitet,« som hun siger.

Nu kunne man måske få den tanke, at Anna Bey tager afstand fra flere års kvindekamp, men faktisk vil den 32-årige professionelle golddigger kalde sig selv feminist.

Og hun kæmper for kvindens ret til at leve af mandens penge uden at blive dømt for det.

»Der er så mange ulemper ved at være kvinde i vores samfund, så lad der være retfærdighed til, når det kommer til penge. Tving os ikke til at dele regningen,« siger hun.

»Jeg er for ligestilling, men i dyreriget såvel som hos mennesker er der kønsroller. Mænd skal sørge for os, for det er deres instinkt, og det er sådan, de udtrykker deres maskulinitet, mens kvinder udtrykker deres femininitet på andre måder. Hvis vi blander dem sammen, vil kvinden blive den helt store taber,« siger Anna Bey.

Hun vil dog også advare mod alle de onde rigmænd, der også findes derude. Men dem lærer man selvfølgelig også at navigere udenom i hendes onlinekursus.

»Der er nogle rigtig svinske, onde mennesker i de riges verden. Det tog mig et stykke tid at navigere i det og have det okay med det. Jeg vil have mine piger til at blive kloge på, hvor de stiller sig selv, for det vil blive deres beskyttelse.«

Herudover kan eleverne lære, hvordan man spiser østers på den rigtige møde, hvordan man træner sine ben til et feminint udseende, og hvilke hobbies der appelerer til rige mænd.

»I begyndelsen talte jeg grimt og bandede. Jeg kunne være en smule aggressiv. jeg plejede at drikke mig fuld - det er ikke stilfuldt,« siger hun og fortsætter:

»Jeg måtte finde ud af det hele selv, men jeg ønskede hele tiden, at der var nogen, der kunne hjælpe mig, for så var det gået meget hurtigere. Men de andre piger, jeg hang ud med, holdt tæt. Ingen ville dele deres hemmeligheder,« siger Anna Bey om årsagen til, at hun oprettede sin lille skole.

Selvom Anna Beys liv er blevet bedre, nu hvor hun både fester med Paris Hilton, er mandsopdækket af kærestens bodyguard og får udleveret en taskefuld pengesedler med ordene 'Værs'go at shoppe!', så understreger hun, at selv en rigmandskone skal have en karriere eller opsparing at falde tilbage på.

»Hvis der sker min partner noget, vil jeg ikke efterlades på gaden,« siger hun til The Times.