Hvor er 22-årige Gabby Petito?

Det spørgsmål plager i disse dage amerikanerne fra New York i øst til Utah i midtvest.

Den unge blonde kvinde har ikke vist livstegn, siden hun den 30. august postede sit sidste billede på sociale medier.

Her var hun sammen med sin forlovede, Brian Laundrie, og alt virkede fint. De to havde været sammen siden 2. juli, da de fra deres hjem i Florida var draget på road trip i deres hvide Ford Transit fra 2012.

Gabby Petitos forældre havde allerede i starten af september undret sig over, at de ikke havde hørt fra deres datter, men de slog det hen og tænkte, at datteren og hendes forlovede befandt sig et sted, hvor der ikke var mobildækning.

Den 11. september blev bekymringerne dog for meget, og Gabby Petitos forældre valgte at kontakte myndighederne.

Politiet i Suffolk County i staten New York sendte en eftersøgning ud på den unge kvinde.

Hvornår det præcis skete, er der ifølge flere amerikanske og internationale medier ikke klarhed over, men på et tidspunkt – enten før eller efter familien meldte deres datter savnet – dukkede Brian Laundrie pludselig op ved deres fælles hjem i Florida. Alene – uden Gabby.

Brian Laundries hjemkomst har skabt en masse undren og mystik, og mange stiller sig selv spørgsmålet, om Laundrie har noget med Gabbys forsvinden at gøre? Dette har politiet dog ikke sagt noget om.

Indtil videre har politiet ikke udtalt sig konkret om sagen. Brian Laundrie har bedt sine advokater om at besvare politiets spørgsmål.