Vejle-backen Tobias Mølgaard har været fast mand for Superligamandskabet, og hans evner har man da også lagt mærke til hos andre danske klubber.

Ifølge B.T.s oplysninger har både Brøndby og AGF helt konkret øje på højre backen, der også har dækket den modsatte flanke tidligere.

25-årige Mølgaard kom i 2018 til Vejle fra Thisted, og backen med de store, lyse krøller er en skattet spiller hos Vejle.

Han forlængede i foråret 2021 sin kontrakt med klubben til sommeren 2023, efter den hidtidige aftale udløb i sommeren 2022.

Vejle Boldklubs Tobias Mølgaard under 3F Superliga-kampen mellem Lyngby Boldklub og Vejle Boldklub på Lyngby Stadion i Kongens Lyngby, tirsdag den 6. april 2021.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Vejle Boldklubs Tobias Mølgaard under 3F Superliga-kampen mellem Lyngby Boldklub og Vejle Boldklub på Lyngby Stadion i Kongens Lyngby, tirsdag den 6. april 2021.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

En skade holdt ham ude i sæsonens første kampe, men ellers har Mølgaard været fast mand for Vejle i den hidtil miserable Superliga-sæson, hvor Vejle er bundprop med kun én sejr i de første 14 kampe.

Den hårdarbejdende back vakte allerede opsigt i sidste sæson, hvor han især gjorde sig bemærket i et flot forår. Den gode form var med til at sætte hans navn på landkortet i Superligaen.

Og spørgsmålet er, hvor længe han er at finde i Vejle – især hvis traditionsklubben ikke formår at sikre sig overlevelse i dette års Superliga.

Vejle møder i næste runde Sønderjyske, og her er driftsikre Mølgaard efter alt at dømme igen i aktion. Vejle har endnu fire Superligakampe samt en pokalkvartfinale mod Kolding inden juleferien.