De tre danske topklubber FC Midtjylland, FC København og Brøndby lurer alle på et regulært norsk transferscoop.

For ifølge B.T.s transferpodcast, 'Transfervinduet', er alle tre Superliga-klubber interesseret i norske Gustav Wikheim, der tidligere med succes har spillet i FC Midtjylland.

Nordmanden er blevet i overskud i sin saudiske klub Al Fateh, der på grund reglen for et maksimalt antal udlændinge har givet Wikheim fri i en længere periode – dog er han officielt stadig på kontrakt i Al Fateh.

Hans usikre fremtid i Saudi-Arabien har fået de danske topklubber til at røre på sig, hører podcasten. (LYT NEDERST I ARTIKLEN)

Foto: -
Vis mere

I FC København kunne 28-årige Wikheim blive genforenet med sin tidligere cheftræner Jess Thorup. Og i FC Midtjylland er der stadig gamle holdkammerater fra Wikheims tre succesfulde sæsoner på Heden.

Mestrene fra Brøndby er på udkig efter forstærkninger frem mod en sæson, der både byder på titelforsvar og europæisk gruppespil. Og Brøndby vil kunne lokke Gustav Wikheim med udsigten til mulig Champions League-deltagelse.

Gustav Wikheim skiftede i september 2019 til Al Fateh efter at have spillet 116 kampe midtjyderne med 23 mål og 20 assister til følge.

Wikheim træner for tiden med i sin norske barndomsklub Strømsgodset.