Det var ikke tilfældigt, at Nicolaj Thomsen for et par dage siden fulgte en japansk topklub på Instagram.

Den tidligere FC København'er kan nemlig være tæt på et skifte til Urawa Red Diamonds, som er interesseret i at signe den 28-årige nordjyde.

Det fortæller kilder til B.T.s podcast 'Transfervinduet' (hør udsendelsen nederst). Dermed kan Nicolaj Thomsen blive en del af et noget overraskende dansk trekløver i den store japanske klub. I mandags kunne B.T. afsløre, at FC Midtjyllands forsvarsstjerne Alexander Scholz skifter til Urawa Red Diamonds, som i forvejen har Kasper Junker i truppen.

I 'Transfervinduet'-podcasten kan man høre, at en lytter har givet et tip om, at den tidligere landsholdsspiller pludselig er begyndt at følge Urawa Red Diamonds, og det har siden vist sig, at det ikke var tilfældigt. Se skærmbillede nederst.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Der er endnu ikke noget officielt meldt ud, og det er uvist, hvor konkret interessen fra Urawa Red Diamonds er og vice versa. Nicolaj Thomsen skulle dog være klar på et 'fodboldeventyr', hvilket en tur til den japanske J-League må betegnes at være.

Foruden den japanske klub skulle der også være interesse i Thomsen fra danske klubber.

Den kreative midtbanespiller, som har spillet en enkelt landskamp, tog tidligere i denne uge afsked med FC København efter fire og et halvt år i klubben, som har budt på op- og nedture.

Kun i 2019-sæsonen var han for alvor en del af førsteholdet. Derudover har hans FCK-tid været plaget af skader. Derfor ønskede FCK ikke at forlænge hans kontrakt efter 90 kampe i den hvide trøje.

Skærmbillede fra Nicolaj Thomsens Instagram-profil.
Skærmbillede fra Nicolaj Thomsens Instagram-profil.
Vis mere