En af sommerens største danske handler er en realitet. 

B.T. kan afsløre, at Victor Kristiansen er skiftet fra Leicester til Bologna i en kæmpehandel til en potentiel værdi af 120 millioner kroner. 

Ifølge B.T.s oplysninger har den danske venstreback underskrevet sin kontrakt i Serie A-klubben, så handlen er gennemført.

Det betyder, som B.T. tidligere har løftet sløret for, at den tidligere Superliga-stjerne har skrevet under på en etårig lejeaftale med Bologna, der også har sikret sig en købsoption, så klubben kan sikre sig sin nye spiller i yderligere fire år – til sommeren 2028. 

Victor Kristiansen skal igen tackle på højeste niveau.
Victor Kristiansen skal igen tackle på højeste niveau. Foto: Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Bologna betaler en million euro, 7,5 millioner kroner, for ham i leje og yderligere 15 millioner euro, 112 millioner kroner, hvis de aktiverer klausulen. 

Victor Kristiansen var mandag til lægetjek i den italienske klub, og billeder derfra dukkede også op på de sociale medier.  

Nu er alt på plads, kan B.T. fortælle – danskeren har skiftet den næstbedste række i England ud med den bedste i Italien.

Og samtidig kan FC København glæde sig over, at der falder solidaritetspenge med ned i hatten, efter at en del af bonusserne for, at han rykkede ned med Leicester, naturligvis er forsvundet.  

Landstræner Kasper Hjulmand kunne i forbindelse med gårsdagens udtagelse fortælle, at Victor Kristiansen havde været med i hans trup, hvis han ikke havde været midt i en transfer og derfor havde spillet kampe. 

Det får han rig mulighed for fremadrettet, eftersom Bologna er gået langt for at sikre sig danskeren.