Skal han blive, eller er han en færdig mand på Vestegnen?

Det er spørgsmålet, som blæser rundt mellem betonblokkene i Brøndby, nu hvor træner Niels Frederiksens fremtid i den lokale Superligaklub er uvis.

Succestræneren, som har sparket Brøndby op på andenpladsen i Superligaen, har kontraktudløb den 1. juli i år. Men der kommer en afklaring snart – gerne helst inden forårssæsonstarten den 2. februar. Det fortæller Carsten V. Jensen til B.T.s podcast 'Transfervinduet'.

»Vi har givet os selv efteråret til at få spillet kampene, og så er det nu her henover vinterpausen, at vi skal finde ud af, hvordan træner-konstellationen skal være efter den 1. juli. Det er det, vi bruger tiden på nu. Forhåbentligt er det noget, vi er kommet nærmere en løsning på, inden vi går ind i forårets kampe,« siger Brøndby-fodbolddirektøren.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Niels Frederiksen har stået i spidsen for Brøndby siden sommeren 2019. Også hans assistenttræner, Jesper Sørensen, har kontraktudløb til sommer.

Brøndby ligger side om side med FC Midtjylland i spidsen af Superligaen efter efterårssæsonen. En præstation, som har kastet roser af sig, da klubben i det seneste halvandet års tid har solgt en række dyre profiler for i stedet i højere grad at satse på klubbens egne unge talenter.

Men hvad venter I på – Niels Frederiksens resultater taler vel for sig selv?

»Der er altid en masse ting at tale om, når en kontrakt, som er ved at løbe ud, skal forlænges eller genforhandles. Vi må se, hvor langt vi når. Vi har et håb om, at vi kan melde noget nyt ud, inden forårets første kamp. Men vi vil ikke binde os selv til det. Det er ikke det, der skal være afgørende. Men vi har et håb om, at vi har løst situationen, inden forårssæsonen starter. Om det så går den ene eller anden vej, må vi se,« siger Carsten V. Jensen.