Det norske flyselskab Norwegian valgte tirsdag at suspendere alle flyvninger med flytypen Boeing 737 MAX 8, og det får også indflydelse på danskere.

Norwegian har nemlig meddelt Københavns Lufthavn, at tre flyvninger de kommende to dage vil blive ramt af suspenderingen.

Københavns Lufthavn oplyser til B.T., at det omfatter to flyvninger i dag og en enkelt i morgen, men det er ikke klart, hvilke afgange eller ankomster, det drejer sig om.

B.T. har forsøgt at for kontakt med Norwegian selv, men det har ikke været muligt at få telefonisk kontakt. På mail skriver de dog, at man fortsat vil holde sine 18 Boeing 737 MAX-fly nede på landjorden.

Samtidig vil man rykke rundt på fly og rykke folk sammen på flyvninger for at begrænse konsekvenserne for de rejsende.

Det er dog stadig ikke oplyst, hvilke afgange eller ankomster, som det omhandler. Ifølge redaktøren på checkin.dk Ole Kirchert Christensen har Norwegian få afgange fra Danmark til Europa med den omtalte flytype.

Indtil videre er det britiske, irske, franske og tyske luftrum blevet lukket for flytypen Boeing 737 MAX 8.

Er du ramt af Norwegians forsinkelser/aflysninger på grund af flyveforbuddet? Så vil vi gerne høre fra dig. Kontakt os via Facebook eller skriv til 1929@bt.dk.