Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

»Jeg er mere overrasket over, at Jonas kunne score Trine, end at han blev nummer to i Tour de France.«

Sådan faldt ordene sidste år på torvet i Skive.

Jonas Vingegaard var netop endt på podiets næstøverste trin i Touren, men i Skive blev han banket ned på jorden igen.

Ikke at han have brug for det.

»Han er jo bare en god dreng,« som Brian Pedersen selv formulerer det.

Han er ejer af cykelholdet Coloquick fra Skive, som var Jonas Vingegaards første møde med det professionelle cykelfelt fra 2016-2018.

Og nå ja – så havde han også en vis Trine Marie Hansen ansat som marketingchef.

Derfor var Brian fra Skive også en form for Kirsten Giftekniv for superstjernen fra Glyngøre og den over ti år ældre Trine, datter af Bagedyst-deltager og B.T.s klummeskriver Rosa Kildahl.

Cykelrytteren Jonas Vingegaard blev fejret på torvet i Skive i juli sidste år, hvor han på scenen fik selskab af kæresten Trine Marie Hansen og parrets datter.
Cykelrytteren Jonas Vingegaard blev fejret på torvet i Skive i juli sidste år, hvor han på scenen fik selskab af kæresten Trine Marie Hansen og parrets datter. Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Så kom Trine jo og fortalte mig det en dag,« husker Brian Pedersen om den lille henkastede bemærkning fra sin daværende marketingchef ved kaffemaskinen.

»Jeg havde på ingen måde opfanget nogen verdens ting. At der var gang i gryden, gjorde mig dybt chokeret – på den positive måde,« griner Brian Pedersen.

»Der er jo en lille aldersforskel på dem, så jeg havde ikke matchet dem op mod hinanden.«

Det var jo reelt to ansatte – en marketingchef og en rytter. Du havde ikke nogen virksomhedspolitik om 'nul kærester på jobbet'?

»Ha! Nej, det har jeg sgu ikke. Det blander jeg mig ikke i. Vi ser først på problemerne, når de er der,« kommer det prompte på drevent jysk.

Brian Pedersen startede Coloquick-holdet for godt ti år siden og står stadig som ejer.

Han kender altså både Tour-håbet og kæresten bedre end de fleste.

Jonas Vingegaard med datteren Frida. Til højre Jonas Vingegaards kæreste, Trine Marie Hansen, og Brian Pedersen fra Team ColoQuick.
Jonas Vingegaard med datteren Frida. Til højre Jonas Vingegaards kæreste, Trine Marie Hansen, og Brian Pedersen fra Team ColoQuick.
Vis mere

Så da 25-årige Vingegaard brød i gråd under Tour-præsentationen i Tivoli onsdag aften, sad Brian Pedersen i hjemmet i Skive og gjorde det samme.

Og dagen efter sendte han Trine Marie Hansen en sms med ordene 'vanvittigt'.

Om samme ordlyd faldt den dag ved kaffemaskinen, hvor marketingchefen fortalte, at hun var blevet kæreste med cykelrytteren, husker Brian Pedersen ikke, men et svar kom der da.

»Jamen, jeg kan ikke huske helt nøjagtigt, hvordan ordene faldt, men jeg tænkte og sagde noget lig: 'Hvad fanden?! Jonas. …hvem Jonas? Vel ikke ham Jonas?!'«

»Der var ingen snak forud, nej. Jeg ved selvfølgelig ikke, om der var nogen, der havde luret det. Jeg havde ikke. Overhovedet. Det har vi grint meget af,« slutter Brian Pedersen, hvis værste del af chokket havde lagt sig, da Vingegaard fløj på Ventoux sidste år.

Men trods alt ikke mere, end at han lige sendte en godhjertet stikpille til Jonas på scenen foran det meste af Skive.

Andre læser også