Jonas Vingegaards rørende hyldest til datteren vakte opsigt, da Vingegaards Tour-trøje blev offentliggjort.

Datoen 8. september kom datteren Frida til verden på hospitalet i Viborg og det helt specielle øjeblik har Jonas Vingegaard valgt at tage med sig til årets Tour de France. Han har nemlig fået designet  stjernernes position over den jyske by fra netop den dag på Vingegaards kommende Team Jumbo-Visma-trøje.

Jonas Vingegaards rørende hyldest til datteren var bare ikke noget, at han havde fået fortalt kæresten Trine Marie Hansen om, som måtte få nys om nyheden fra en uventet kant.

Erindringen om Jonas Vingegaards mangel på melding om den specialdesignede trøje kom, da B.T. besøgte parret i hjembyen Glyngøre, hvor snakken blandt andet gik på, hvem der brokker sig mest af de to i deres forhold:

Stjernerne er til ære for datteren Frida, som Vingegaard glemte at fortælle kæresten om.
Stjernerne er til ære for datteren Frida, som Vingegaard glemte at fortælle kæresten om.
Vis mere

»Jeg kan faktisk ikke huske, hvad jeg sidst har brokket mig over,« siger Trine Marie Hansen, hvorefter Jonas Vingegaard minder hende om episoden med trøjen og datteren Frida:

»Nå ja! Det var fordi, jeg skulle læse i nyhederne eller på Facebook eller sådan noget, at du havde valgt et stjernebillede fra Fridas fødselsdag på din trøje,« fortæller hun og fortsætter:

»Okay, vildt nok, at jeg læser det på Facebook, og at du ikke fortæller mig det,« siger Trine Marie Hansen og griner højlydt.

Parrets datter var også et omdrejningspunkt i en vigtig beslutning, som Jonas Vingegaard og Trine Marie Hansen står overfor nu. Det kan du læse meget mere om HER.