Drengene i B.T.-bilen er ikke sure... De er rasende!

Team Ineos' altoverskyggende kaptajn og forsvarende mester, Egan Bernal, trak sig i går ud af årets Tour de France. Og den beslutning har de ikke meget tilovers for i dagens afsnit af 'Touren på bagsædet'.

»Jeg hader det der. Igennem 10 år har Sky/Ineos pryglet modstanderne op og ned ad bjerge i den her franske rundfart, og her er rivalerne altså ikke bare stået af og har bare givet op. Næ, de er kørt hele vejen til Paris og taget alle de tæsk, de har fået på vejen. Og ved du hvad? Vi har været vidne til deres 'uprise', så skylder de også eddermame også, at vi er med til faldet,« lyder den kontante melding.

»Vi har været med til brylluppet i 10 år. Nu kræver vi også, at vi er med til begravelsen. Og det snyder de os så for fire etaper, før vi når til Paris.«

Du kan lytte til podcasten hver morgen på bt.dk, i iTunes eller dér, hvor du normalt lytter til dine podcast.

I dagens afsnit vender de også gårsdagens flotte etape, hvor Superman slog til på helvedes-bjerget. Et bjerg, som fik stjernerne til at ligne kinesiske turister på Valby Bakke.

Derudover fortæller B.T.-drengene, hvordan Peter Sagan har dummet sig, hvordan UCI har slukket en dansk regnbue-drøm, og så er der også solide nyrehug til 'den lille fede' italiener og andre trælse typer.

'Touren på bagsædet' er B.T.s helt egen Tour de France-podcast, hvor du hver dag kommer tæt på livet på landevejen, tæt på holdene og rytterne og tæt på alt det, du ikke ser i dit tv.

Ud over 'Touren på bagsædet' kan du under hele Touren følge med før, under og efter etaperne i B.T.s liveblog.