Australske Nick Kyrgios stjæler tit overskrifter.

Tennisstjernen deler vandene med sit spil og attitude på banen, der går ham elsket af mange, mens lige så mange ikke kan fordrage ham.

Men der kan måske være en årsag til hans opførsel i fortiden, fortæller han i sin podcast 'No Boundaries'.

For seksuel frustration har i den grad spillet ind i hans præstationer, mener han.

Foto: CJ GUNTHER
Vis mere

»Med min første kæreste var jeg væk fra hende i seks måneder ad gangen. Når du prøver at præstere på højeste niveau, og du savner nogen følelsesmæssigt og fysisk, bliver det til seksuel frustration,« siger han og fortsætter:

»Jeg var på banen, og jeg kunne ikke spille, fordi jeg var lidt liderlig, hvis du ved, hvad jeg mener. Det er lige meget, om det er et almindeligt job, du har … Hvis du ikke ser din partner, påvirker det dig, dit arbejde, dit humør, alt.,« lyder det, inden han konkluderer:

»Jeg var den mest humørsvingende motherfucker, når jeg var væk fra kæresten.«

Det var dog ikke kun hårdt at undvære kærligheden, siger Kyrgios.

Den ensomme tilværelse som tennisspiller, hvor man rejser verden rundt og tilbringer mange timer alene, tog hårdt på forholdet til familien.

»Mit forhold til min familie var ikke særligt godt i nogle år, fordi jeg altid var væk uden dem. Jeg vandt, tabte, gik igennem kæresteforhold og andre problemer, mens jeg skubbede dem væk, fordi jeg følte, at verden var imod mig. Jeg skubbede alle væk, der var tæt på mig og var uvenner med dem, og det er noget, jeg aldrig vil have sker igen,« lyder det ærligt.

Andre læser også