Tennisstjernerne Elina Svitolina og Gaël Monfils har lørdag delt en helt særlig besked med deres følgere.

De har nemlig besluttet at holde en pause fra hinanden. Det oplyser de begge på deres Instagram-profiler.

'Hej alle. Gaël Monfils og jeg har besluttet at tage en pause i vores forhold. Beslutningen var utrolig vanskelig, fordi vi stadig elsker hinanden … MEN det er bare to bedste venner, der indser, at det er tid til at give hinanden noget plads og hjælpe hinanden med at leve det bedst mulige liv,' skriver ukrainske Svitolina i en story og fortsætter:

'Vi vil ikke kommentere ud over det her, og vi takker jer allesammen på forhånd for at respektere vores privatliv. Sender masser af kærlighed til alle.'

Nyheden kommer, kort tid efter at 26-årige Svitolina ellers sendte en offentlig hilsen til sin franske kæreste.

Efter sin sejr ved årets første grand slam-turnering skrev hun nemlig 'Gael' på en kameralinse efterfulgt af et hjerte, mens hun sendte et luftkys i sin kærestes retning.

Gaël Monfils har på det seneste haft rigtig svært ved at få tingene til at fungere på banen, hvilket også førte til et tidligt exit ved den store turnering i Australien.

Efter nederlaget i første runde brød den 34-årige franskmand sammen under pressemødet, mens han forsøgte at sætte nogle ord på den svære periode.

»Jeg ville gerne vågne op og slippe ud af det her mareridt, men jeg kan ikke. (...) Jeg har tabt. Jeg har tabt meget, og det gør ondt, for jeg arbejder hårdt,« sagde Monfils, der ligger nummer 11 på verdensranglisten.

Svitolina og Monfils begyndte at date i starten af 2019 og har sidenhen delt et hav af billeder og videoer af hinanden sammen på deres sociale medier.

Elina Svitolina, der er verdens femtebedste spiller lige nu, røg også overraskende tidligt ud af Australian Open, efter hun i fjerde runde tabte til den useedede amerikaner Jessica Pegula.