53 kilo på bare 18 måneder.

Den tidligere tennisstjerne Jelena Dokic tog efter karrierestoppet massivt på grundet en sygdom i skjoldbruskkirtlen, men nu har hun tabt alle kiloene igen, så hun atter er på sin tidligere kampvægt på 67 kilo.

Nu forklarer hun, at hendes vægttab gør, at hun ikke længere 'gemmer sig i huset og ikke har lyst til at gå udenfor'.

»Det har været en stor omvæltning for mig i de sidste 18 måneder. Jeg har været meget åben om mine kampe med vægten, og jeg har besluttet at gå igennem hele processen helt offentligt,« skriver hun på Instagram.

Foto: Instagram: @dokic_jelena
Vis mere

»Jeg har også haft mine svære dage, hvor jeg ikke troede, at det at blive tyndere og sundere var muligt, og det er normalt. Jeg er så glad for at kunne fortælle, at jeg her 18 måneder senere er 53 kilo lettere, og endnu mere vigtigt: Jeg har tabt mig 31 kilo i de sidste 12 måneder,« siger den tidligere nummer fire i verden, der i marts forklarede, hun var halvvejs fra at nå sit mål.

Da Jelena Dokic var mest overvægtig, vejede hun 120 kilo.

Hun krediterer også vægttabsekspert Jenny Craig for den vilde forvandling, og særligt tabet af de første 22 kilo. Og tilføjer så:

»Det var de sidste 30 kilo, der var de sværeste at tabe.«

Nu fokuserer Jelena Dokic så på at holde sin nye, gamle vægt.

»Jeg ser frem til nye udfordringer både i livet og i forhold til min sundhed og fitness, for jeg føler, at jeg kan opnå alt nu,« lyder det med opmuntrende ord.

Jelena Dokic stoppede karrieren i 2013 på grund af skader.

Syv år senere har hun fået sin kropsvægt fra dengang tilbage.