Det var et syn, som Alexandra Cadantu havde svært ved at komme sig over.

»Jeg så hende nøgen, og jeg var i chok i en uge, fordi hun er så stor,« siger hun.

Det var såmænd en af tennissportens allerstørste stjerner, Serena Williams, som den unge rumænske tennisspiller pludselig stødte på i ganske afklædt tilstand. Hvilket hun har fortalt om til lokale medier, ifølge RT.

Det skete for otte år siden ved Australian Open, hvor den dengang kun 21-årige Alexandra Cadantu for alvor skulle prøve kræfter med de største stjerner.

Alexandra Cadantu har aldrig rigtigt slået igennem.
Alexandra Cadantu har aldrig rigtigt slået igennem. Foto: GLYN KIRK
Vis mere

Her var hun med i en Grand Slam-turnering for første gang - og mødet i omklædningsrummet var såmænd også hendes allerførste møde med Serena Williams.

Og synet gjorde altså indtryk.

»Det er utroligt, hvordan hun ser ud, hvordan hun kan spille og bevæge sig,« siger den i dag 30-årige Alexandra Cadantu, der dog ikke kunne formåede at lade sig inspirere på banen.

Rumæneren blev slået ud i første runde - og hun har faktisk kun formået at vinde én Grand Slam-kamp nogensinde. I dag gør hun sig mest på det lavere ITF-niveau og i double.

Serena Williams ved Australian Open i 2012.
Serena Williams ved Australian Open i 2012. Foto: MAST IRHAM
Vis mere

Serena Williams er til gengæld stadig aktiv på allehøjeste niveau.

Den 38-årige amerikaner har vundet 73 WTA-turneringer i sin karriere, heraf 23 i Grand Slam-regi, og hun jagter stadig den 24. titel., der er rekord.