De har spillet otte gange mod hinanden på den absolutte verdenselite for mænd, ATP-touren, spanske Rafael Nadal og Nick Kyrgios.

Egentlig har spanieren overtaget med fem sejre, men det er også lykkedes australske Kyrgios at besejre Nadal.

Blandt andet formåede den 25-årige Kyrgios at gøre det efter en massiv druktur. Det fremgår af podcasten, hvor tennisspilleren gæster komiker og ven Elliot Loney.

Historien starter i Montreal i Canada.

Nick Kyrgios i aktion mod Rafael Nadal ved Australian Open i år.
Nick Kyrgios i aktion mod Rafael Nadal ved Australian Open i år. Foto: SAEED KHAN
Vis mere

Her havde Kyrgios og vennerne en festlig aften, der efterlod flere af dem med tømmermænd - i dagevis.

»Aftenen inden eller to aftener før, du skulle spille mod Rafael Nadal, var vi ude. Dig, mig og et nogle andre venner. Og vi gav den gas,« siger Eliott Loney.

»Du gav den virkelig hård gas, og jeg kan huske, at jeg lå som et foster på værelset efterfølgende. Da jeg satte fjernsynet på, stod du og spillede mod Nadal på hard court. Jeg kunne ikke tro det.«

24 timer forinden havde Kyrgios nemlig været i et helt andet humør, da han var ude og feste med kammeraterne.

Nick Kyrgios (tv.) og Rafael Nadal inden opgøret i fjerde runde af Australian Open i år, hvor de mødte hinanden. Nadal endte med at trække sig sejrrigt ud af kampen.
Nick Kyrgios (tv.) og Rafael Nadal inden opgøret i fjerde runde af Australian Open i år, hvor de mødte hinanden. Nadal endte med at trække sig sejrrigt ud af kampen. Foto: DAVE HUNT
Vis mere

Kigger man nærmere på badboyens sejre mod Nadal, virker det mest sandsynligt, at denne her episode har udspillet sig ved Cincinatti-turneringen i 2017 eller ved Acapulco i 2019.

Det bliver nemlig ikke afsløret i podcasten, hvilken kamp der var tale om.

Selv forklarer Kyrgios, hvordan han satte sig op til den usandsynlige sejr.

»Jeg sagde til mig selv, at jeg måtte spille højt spil. Jeg kunne ikke rigtig bevæge mig, fordi jeg formentlig stadig havde tømmermænd. Jeg måtte bare serve virkelig godt og spille super aggressivt,« siger han om taktikken, der endte med at betale sig.