Holger Rune skifter endnu en gang ud på trænerposten.

Roger Federers tidligere træner, Severin Lüthi, blev ellers hevet ind på holdet omkring den danske tennisstjerne kort før jul, men nu er det slut.

I stedet slutter Kenneth Carlsen sig til Boris Becker, der også træner Rune. Og det er en træner, der kender Holger særdeles godt. 

»Jeg er glad for at være en del af teamet omkring Holger. Jeg har kendt Holger i rigtig mange år og tidligere været en del af trænerteamet omkring Holger indtil for 2-3 år siden, så det føles meget naturligt at træne ham igen,« siger Kenneth Carlsen til B.T. 

Kenneth Carlsen var i sin egen tenniskarriere højest placeret som nummer 41 på ATP-listen, men han har meget større forventninger til Holger Rune. 

»Holger har altid haft et kæmpe potentiale. Et potentiale til at blive nummer et i verden og vinde Grand Slam-turneringer. Det er privilegium at være med til - at hjælpe ham med - at indfri sit potentiale,« siger han. 

Han er ifølge Aneke Rune hentet ind for at kunne skabe et stabilt 'flow' i Holger Runes træning i samarbejde med Boris Becker. 

Deres næste store opgave bliver at klæde den unge tenniskomet på til French Open i maj.