Clara Tauson har fredag hentet en af karrierens største enkeltstående sejre.

Det danske tennistalent har ved Grade A-turneringen A Trofeo Bonfiglio i Milano slået verdens nummer fire på juniorranglisten, kinesiske Wang Xinyu.

Det skete i kvartfinalen, hvor sætcifrene blev 6-4, 7-6 i den 15-årige danskers favør.

Kineseren, der var i semifinalen ved junior-Australian Open, er den højstrangerede spiller, som Clara Tauson har slået i år.

Nu venter så semifinalen i singleturneringen mod japanske Yuki Naito - mens det store danske tennistalent også stadig er med doubleturneringen i Milano.

Her skal hun senere fredag spille semifinale sammen med makkeren Eleonora Molinaro fra Luxembourg, Her er modstanderne det russiske par Sofya Lansere og Kamilla Rakhimova.

Clara Tauson lå nummer 11 på den seneste junior-verdensrangliste, men sejren over Wang Xinyu vil bringe hende ind i top-10 for første gang i karrieren.

Den unge dansker har selv store drømme om sin karriere - ikke mindst som voksen.

»Jeg synes selv, min tennisfremtid ser god ud, hvis jeg bliver ved med at fortsætte mit hårde arbejde. Hvis jeg selv kunne bestemme, vil jeg gerne spille på højeste plan og komme i top fem og vinde alle grand slams, og det, tror jeg godt, kan ske. Min største drøm er, at blive nummer et i verden,« har Clara Tauson sagt i et interview med BT.