Danske Holger Rune var tirsdag aften tæt på at tage karrierens største skalp.

Desværre rakte en ellers fremragende præstation ved ATP-turneringen Argentina Open ikke til en sejr for det 17-årige stortalent.

For her tabte Holger Rune, der i øvrigt debuterede på mændenes ATP-tour, nemlig med 6-2, 4-6, 3-6 til spanske Albert Ramos-Vinolas.

Spanieren er rangeret som nummer 46 i verden, mens den unge dansker er placeret et godt stykke længere nede på listen som nummer 406.

Forskellen på ranglisten var dog ikke til at se på det argentinske grusunderlag, hvor Holger Rune leverede en fremragende præstation ved sin første kamp i ATP-regi.

Han åbnede som lyn og torden og vandt uden problemer første sæt med cifrene 6-2. Danskeren viste i flere omgange storspil samt prøver på sit indlysende tennistalent.

I andet sæt var Holger Rune godt med det meste af vejen, men da de afgørende bolde skulle sættes, viste den rutinerede spanier, hvorfor han er i top-50 i verden.

På trods af en skidt start på tredje sæt, brød danskeren tilbage til stillingen 3-4, men herfra stod der Vinolas på resten af kampen.

Dermed må det danske tennistalent rejse hjem efter et hæderligt nederlag i sin første ATP-kamp.